La jornada té com a objectiu formar, sensibilitzar i obrir la mirada dels i les professionals del camp de l’activitat física i l’esport i persones vinculades que exerceixen la seva tasca en federacions esportives, consells esportius, universitats, clubs i associacions. Durant la sessió s’exposaran protocols d’intervenció, eines i recomanacions pel bon tracte i no discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere en l’esport. Coneixerem bones pràctiques inclusives presentades per entitats i persones expertes.

La jornada és gratuïta i està inclosa en el Pla de Formació Continuada 2022 de l’Escola Catalana de l’Esport. Podeu consultar el programa complet a l’enllaç.

Per formalitzar la vostra assistència empleneu el formulari d’inscripció que trobareu a https://esport.gencat.cat/obrim_la_mirada, abans del dia 14 de desembre.

DIA I HORA: dimecres, 21 de desembre de 2022, de 17:00 a 19:30 hores.
ORGANITZA: Consell Català de l’Esport i Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI+, de la Generalitat de Catalunya.
LLOC: la formació es durà a terme en format mixt: presencial o virtual. La sessió presencial tindrà lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet (c/ Buenos Aires, 56, Barcelona), amb aforament limitat i rigorós ordre d’inscripció. La sessió virtual, que serà oberta, es durà a terme en directe pel canal Youtube del Web Esport.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies