Aquest dijous 1 de desembre es celebra la gala d’entrega dels IV Premis Inclusius de L’Esport Català organitzats per l’Onat Foundation. Els Premis Inclusius de l’Esport Català volen posar en valor al gran col·lectiu de persones que treballen per i amb la inclusió, i ho fan des d’un dels àmbits més eficaços per generar integració, l’esport.

Entre tots els projectes presentats, han estat 10 els finalistes seleccionats per rebre una beca. Entre els finalistes hi ha associacions, esportistes, esdeveniments, federacions i centres educatius de les diferents províncies del nostre territori. Els guanyadors són :

– Club Esportiu Alba, amb el projecte “El somni: la ruta ciclista de llarga distància per donar
la volta a la península!”
– Comissió waterpolo Ability, amb el projecte Waterpolo Ability
– Federació catalana esports d’hivern, amb el projecte Patinatge inclusiu a Catalunya
– Fundació Lluïsa 0ller, amb el projecte Handbol-in
– Centre ocupacional de Cerdanya, amb el projecte Únics Cerdanya (basquet)
– Comkedem associació de lleure i esport, amb el projecte Esport i lleure inclusiu
– Associació capaç i vàlida, amb el projecte Jornades inclusives i esportives
– Sincrogestió, amb el projecte Natació artística sincronitzada inclusiva
– Agrupació d’escoles i AFAS d’educació especial, amb el projecte Amb pas ferm
– Marc Fuentes Molina, entrenador futbol

Aquest programa compta amb el suport de la Secretària General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i el seu pla de suport a l’esport inclusiu. Va dirigit a incrementar el nombre d’esportistes amb capacitats diferents i a fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives, a l’entorn de l’esport.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies