El cap de setmana del 3 i 4 de desembre es va disputar el “Gran Prix Open de Castellón – XIX Torneo Internacional Castalia Castellón” amb la participació de més de 650 nedadors i nedadores de 48 clubs de tota Espanya i també d’altres països com França, Alemanya, Sudàfrica o Irlanda, entre d’altres.

Destacar la participació catalana, ja que Toni Ponce, Òscar Salguero i Núria Marquès van aconseguir la marca mínima per participar al Mundial de 2023 que es disputarà a la ciutat inglesa de Manchester. Toni Ponce va aconseguir la mínima per participar a les proves de 100m lliures i 100m braça S5 i SB5, Òscar Salguero a la prova de 100m braça SB8 i, Núria Marquès la mínima per la prova de 100m esquena S9. Finalment, Jacobo Garrido (amb llicència catalana) també va aconseguir la mínima per anar al Mundial a la prova dels 400m lliures S9.

Destacar també el rècord d’Espanya de Marian Polo (Federació Catalana de Cecs) a la prova de 100m braça SB13 amb un nou registre d’1:23.41

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies