El diumenge 27 de novembre es disputa a Mataró la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Dracs CEA i l’ADB Barberà al Polisportiu Municipal Jaume Parera (Avinguda Corregiment, Mataró) a partir de les 10:15h amb entrada gratuïta per tothom.

El DRACS CEA, guanyador de la Lliga Catalana i de la Copa Catalunya, serà l’equip a batre en aquesta competició per part de l’ADB Barberà que va quedar finalista de la Copa i subcampió de la Lliga Catalana. Abans de començar la Supercopa es llegirà el Manifest del món de l’esport per l’eliminació de la violència envers les dones. La Supercopa de Catalunya és una competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Mataró, el Club d’Hoquei Mataró i Patinatge Artístic Mataró que, a la mitja part, farà una exhibició de patinatge artístic.

La Supercopa és la primera competició oficial d’aquesta temporada, es podrà veure en directe al Canal de Youtube de la FCEDF. El cap de setmana del 17 de desembre comença la Lliga Catalana 2022-23 amb el DRACS CEA, l’ADB Barberà i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies