Aquest cap de setmana del 19 i 20 de novembre s’han disputat els dos partits de la tercera jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb victòries de l’UNES FC Barcelona i el BCR CEM L’Hospitalet-Afaniad Vinaròs.

Dissabte per la tarda es va disputar al Pavelló Joan Rebull de Reus el partit més destacat de la jornada entre els dos equips més potents de la competició, el CE Costa Daurada i l’UNES FC Barcelona. El partit va ser força igualat fins al descans, el primer quart va finalitzar amb un lleuger avantatge per part de l’equip local per 16 a 14 però, durant el segon quart, l’UNES FC Barcelona va donar la volta al marcador per arribar al descans guanyant per 26 a 31. Durant la segona part del partit, el Barça va anar ampliant la diferència fins arribar al 44 a 55 final. Diumenge pel matí es va disputar l’altre partit d’aquesta jornada entre el RehaGirona Bàsquet Girona i el BCR CEM L’Hospitalet-Afaniad Vinaròs que va finalitzar amb victòria visitant per 39 a 55.

Degut als compromisos dels equips catalans participants a les Lligues Nacionalsde bàsquet en cadira de rodes, la Lliga Catalana es reanudarà a partir del mes de març de 2023 tot i que abans es disputaran partits ajornats de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies