Aquest cap de setmana del 12 i 13 de novembre s’han disputat els partits corresponents a la segona jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del CE Costa Daurada B, Comkedem i CB Binissalem-Asnimo.

Dissabte es va disputar el partit entre el CE Costa Daurada B i el CB Pardinyes, debut de Xavi Vendrell com entrenador de l’equip B del CE Costa Daurada en un partit dominat per l’equip local i que va finalitzar amb un resultat favorable de 68 a 10. Diumenge es van disputar els altres dos partits d’aquest cap de setmana, Comkedem va guanyar en la seva visita a la pista del Corporació Fisiogestión CB Roser per 26 a 50 i, el CB Binissalem-Asnimo va guanyar, jugant com a local, a la pista del CB Granollers per 48 a 33. El partit entre el Bamesad i els Màsters FCEDF es va ajornat i es jugarà en properes setmanes.

El cap de setmana del 26 i 27 de novembre es disputen els partits corresponents a la tercera jornada de competició del Nivell 2 de la Lliga Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies