Aquest diumenge 13 de novembre al matí ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Centre Natació Mataró amb victòries pels nedadors Àlex Villarejo i Marian Polo.

Abans de començar la competició es va fer entrega dels premis als campions, en les diferents modalitats, de la darrera temporada. En la primera Jornada, a la categoria masculina, va guanyar, per primera vegada, Àlex Villarejo (CN Terrassa) amb una millor puntuació de 718 punts (200m estils), per davant dels nedadors del CN Mataró, Daniel Ferrer (654 punts) i Mark Castro (623 punts). En categoria femenina va guanyar Marian Polo (CN Barcelona) amb 684 punts, un final molt ajustat amb Berta Grau (CN Mataró) en segona posició i 642 punts i, Ariadna Balmes (CN Mataró), tercera amb 456 punts. Al següent enllaç es pot accedir a tots els resultats de la Jornada.

La Lliga Catalana constarà de quatre proves, aquesta primera al CN Mataró, la segona que es farà a començaments de 2023, la tercera prova al mes d’abril i, tancarà la competició, la darrera jornada coincidint amb els Jocs Catalans de 2023.

Foto (Laura Seijo)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies