Aquest diumenge 13 de novembre comença una nova edició de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Centre Natació Mataró.

Abans de començar la competició es farà l’entrega dels premis als campions de la darrera temporada, a categoria masculina Toni Ponce, Berta García, campiona a la competició femenina i, el Centre Natació Mataró com a club amb més esportistes participants i també com a millor nivell mitjà de la competició.

La Lliga Catalana constarà de quatre proves, aquesta primera al CN Mataró, la segona que es farà a començaments de 2023, la tercera prova al mes d’abril i, tancarà la competició, la darrera jornada coincidint amb els Jocs Catalans de 2023.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies