Aquest dijous a les 12h s’ha celebrat la gala d’entrega del “Trofeu Campions Valors” organitzada pel diari El Mundo Deportivo a la Sala Espai Lliure del Teatre Lliure en Montjuïc (Barcelona) on han estat premiats diferents esportistes, entitats i clubs, entre ells la nedadora Núria Marquès i el ciclista Sergi Garrote.

La gala, hereva de l’inicial Trofeu Campions Solidaris, va reorientar la posada en escena i el 2020 va canviar el format i la filosofia per premiar els esportistes i entitats involucrats en la lluita de la pandèmia. Des d’aleshores, en el transcurs d’aquesta gala referent es distingeix tant els esportistes que han brillat per la consecució de les metes esportives, el producte del seu esforç i la qualitat que atresoren, com per la tenacitat que han demostrat al llarg de la seva trajectòria i pels valors que han transmès en la consecució dels èxits.

A més del Sergi Garrote i la Núria Marquès, també destaquen, entre d’altres premiats, l’equip CMR Women Dakar Team liderat per Mercé Martí, la Unió Esportiva Santboiana o el pilot del Dakar Gerard Farrés.

El “Trofeu Campions Valors”, compta amb el patrocini principal de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i el patrocini d’El Corte Inglés, l’Ajuntament de Barcelona i CaixaBank.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies