El cap de setmana del 5 i 6 de novembre es celebra la primera edició del “Congreso Nacional del Deporte Autonómico” a la Fira de Valladolid organitzat per la “Confederación de Uniones de Federaciones Autonómicas Deportivas Españolas” (CUFADE).

Durant els dos dies de debat es duran a terme diferents ponències i taules rodones centrades principalment en tres àrees monogràfiques de treball, la Gestió Esportiva, la comunicació i el Màrqueting i l’àrea tècnic/esportiu. Iván Vila, responsable de comunicació de la Federació, será un dels ponents de l’àrea de comunicació on explicarà les estrategies de comunicació de la FCEDF. El Congrés comptarà amb la presència de destacats i destacades ponents i personalitats del món de l’esport com Alejandro Blanco, president del Comitè Olímpic Espanyol i José Antonio Corbalán, exjugador de bàsquet i metge cardiòleg, entre d’altres experts. La ponència inaugural serà a càrrec del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Per Gerard Esteva, president de CUFADE i l’UFEC, “la voluntat d’aquest primer congrés és presentar l’entitat que, probablement sigui la que tingui més socis del país i, dotar els dirigents esportius, treballadors, col·laboradors de les diferents entitats, federacions esportives i clubs, d’eines perquè puguin millorar en la gestió diària i puguin donar a l’esport de base la importància que es mereix”.

Al següent enllaç es pot accedir al programa complet del Congrés.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies