Aquest diumenge 23 d’octubre de 10 a 13h, s’ha portat a terme la primera tecnificació de waterpolo adaptat, a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat amb la presència d’un total de 19 esportistes entre homes i dones.

Aquests 19 esportistes formen part de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals i la Federació Catalana de Sords. Aquesta convocatòria és una pre-selecció de la Selecció Catalana amb Dani Nart com entrenador i Gabriel Villarrubia com a seleccionador.

Cal destacar també la implicació en aquesta primera convocatòria del CN Barcelona, CN Terrassa i CN Sabadell. El diumenge 6 de novembre es portarà a terme la segona tecnificació a les mateixes instal.lacions del CAR de Sant Cugat. Al següent enllaç podeu veure totes les fotos d’aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies