Aquest cap de setmana ha començat una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del Màsters FCEDF i CB Binissalem-Asnimo als dos partits disputats de la primera jornada de competició.

El Màsters FCEDF ha tornat a la Lliga Catalana amb una victòria davant el Comkedem en un partit molt igualat entre els dos equips, el resultat al descans era favorable a l’equip visitant per un ajustat 24 a 26. Durant el tercer quart, els veterans jugadors del Màsters van donar la volta al marcador amb un parcial de 7 a 2 que van mantenir i, fins i tot, ampliar una mica més fins arribar al 40 a 34 final.

A l’altre partit de la jornada, el CB Binissalem-Asnimo ha debutat amb victòria a la Lliga Catalana davant el Bamesad en un partit dominat ja des del primer quart per l’equip visitant (parcial favorable de 6 a 15) i que va augmentar abans d’arribar al descans amb 14 a 28. Durant la segona part el Bamesad va millorar el seu joc però sense perillar en cap moment la victòria de l’equip mallorquí que va guanyar amb un marcador final de 32 a 51.

Queden encara per disputar dos partits d’aquesta primera jornada que es jugaran en properes setmanes i, el cap de setmana del 12 i 13 de novembre es disputen els partits corresponents a la segona jornada de competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies