Aquest dissabte 22 d’octubre s’ha disputat el partit avançat a la primera jornada del Nivell 1 de la Lliga Catalana a Reus, amb victòria del CE Costa Daurada davant el Rehagirona Bàsquet Girona per 65 a 43.

El guanyador de l’edició pasada de la Lliga Catalana de Nivell 1, comença dominant la competició després de guanyar el primer partit davant el Rehagirona Bàsquet Girona, un partit molt igualat durant el primer quart (20 – 15) però que es va decidir al segon quart on el CE Costa Daurada, entrenat aquesta temporada per Paqui Bori, va fer un parcial de 17 a 7 que va sentenciar el partit. Durant la segona part el CE Costa Daurada va anar ampliant la diferència al marcador fins arribar al 65 a 43 final.

A partir del 5 de novembre es disputen les altres jornades de la competició on participen també l’UNES FC Barcelona i el CEM L’Hospitalet.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies