Aquest cap de setmana del 5 i 6 de novembre s’ha disputat la segona jornada de competició del Grup Nord de la “Liga Nacional” de quad rugbi al Pavelló “José Garcés” de Saragossa que ha certificat l’accés del Buc i de l’Adapta Saragossa a la Final Four de la Lliga.

El BUC va ser el gran dominador de la jornada guanayant els tres partits disputats amb el que finalitza invicte aquesta fase de la competició. Va guanyar el derbi català davant els spartans de Granollers per 45 a 34, va guanayar a l’Adapta Saragossa per 51 a 45 i, finalment, al Zuzenak per 41 a 23.

Diumenge es va disputar el partit decisiu per determinar el segon equip del Grup Nord en jugar la Final Four on, l’Adapta Saragossa va guanyar als Spartans de Granollers per un igualat 48 a 43, classificant-se d’aquesta manera per disputar la Final. La propera jornada del Grup Sud determinarà els altres dos equips classificats.

Resultats:

Adapta Saragossa 50 – 29 Zuzenak
Spartans Granollers 34 – 45 BUC Barcelona
BUC Barcelona 51 – 45 Adapta Saragossa
Zuzenak 25 – 49 Spartans Granollers
BUC Barcelona 41-23 Zuzenak
Adapta Saragossa 48 – 43 Spartans Granollers

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies