Aquest cap de setmana del 15 i 16 d’octubre ha començat una nova edició de la “Liga Nacional” de quad rugbi amb la primera jornada de competició del Grup Nord al Pavelló del Nou Congost de Granollers amb la participació dels dos equips catalans que competeixen, els Spartans de Granollers i el BUC de Barcelona.

El BUC de Barcelona ha començat aquesta Lliga guanyant els tres partits que ha jugat aquest cap de setmana, el primer al derbi català de la jornada per 42 a 30 als Spartans, el segon partit va ser contra l’Adapta Saragossa al que va guanyar per 51 a 44 i, diumenge al matí, va guanyar amb autoritat al Zuzenak per 51 a 23. L’Adapta Saragossa va guanyar el partit decisiu per la segona posició del Grup Nord davant els Spartans per 44 a 38.

El cap de setmana del 29 i 30 d’octubre es disputa la primera jornada del Grup Sud de la competició.

Resultats del cap de setmana:

BUC Barcelona 42 – 30 Spartans Granollers
Zuzenak 27 – 57 Adapta Zaragoza
Spartans Granollers 50 – 24 Zuzenak
Adapta 44 – 51 BUC Barcelona
Zuzenak 23 – 51 BUC Barcelona
Spartans Granollers 38 – 44 Adapta Zaragoza

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies