Ja està tot a punt per començar una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 que, aquesta temporada, comptarà amb la presència de vuit equips, entre ells, un de Castelló i un altre de Mallorca.

El CE Costa Daurada B, actual campió de la Lliga Catalana Nivell 2 serà el rival a batre en aquesta edició, repeteixen el CB Granollers, CB Pardinyes, Bamesad (Castelló) i Comkedem. Tres són els equips nous en aquesta edició, el Màsters FCEDF que tornen després d’un any d’absència i dues destacades incorporacions, el Corporació Fisiogestión CB Roser, nou club de bàsquet en cadira de rodes creat recentment a Barcelona i, la participació, per primera vegada d’un equip balear, el CB Binissalem-Asnimo de Mallorca.

El cap de setmana del 22 i 23 d’octubre es disputen els primers partits. La competició consta d’una fase d’anada i tornada entre tots els equips que determinarà el campió final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

En el següent enllaç es pot accedir al calendari complet de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies