El cap de setmana del 22 d’octubre comença una nova edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb la participació aquesta temporada de quatre equips, un més que la temporada anterior.

L’UNES FC Barcelona, l’actual campió de la Supercopa Catalana, torna a disputar la Lliga Catalana, competició que compaginarà amb la seva participació a la 1ª Divisió de la “Liga Nacional” de bàsquet en cadira de rodes. El CE Costa Daurada (actual campió de la competició), CEM L’Hospitalet i el Bàsquet Girona són els altres equips que competeixen en aquesta edició de la competició, una Lliga Catalana que els servirà com a preparació per la seva presència a la 2ª Divisió de la “Liga Nacional” que comencen tots tres equips al mes de desembre.

El primer partit d’aquesta edició és dissabte 22 d’octubre entre el CE Costa Daurada i el Bàsquet Girona. La competició consta d’una fase d’anada i tornada entre tots els equips que determinarà el campió. La competició finalitza a finals de maig de 2023, just abans de la disputa de la Copa Catalana als Jocs Catalans.

En el següent enllaç es pot accedir al calendari complet de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies