Aquest dissabte 24 de setembre s’ha disputat el Trofeu IX Jornada Inclusiva de petanca als Jardins de Menéndez i Pelayo (C/ Maignon, 40) de Barcelona, competició inclosa dins de les activitats de la IX Jornada Inclusiva i on han participat un total de 14 tripletes.

La tripleta del Club Petanca Sants, formada per José Luis Martín, Maria Cristina Lanau i Eduardo Postigo va guanyar la competició amb un total de 39 punts a favor i un +27 de diferència, per davant de la tripleta B del 3 Bolas Martorell (Alejandro, Aaron i Gustavo) que van aconseguir els mateixos punts a favor però amb una diferència menor (+14). Molta emoció i igualtat per la tercera posició que finalment va ser per la tripleta C del Nova Lloreda (Angela Escudero, Francsico Rosales, Eugenio Alba i Enrique García) per davant del Club Gidba-Amiba.

La competició va comptar amb la participació de tripletes de jugadors amb i sense discapacitat impulsant d’aquesta manera l’esport inclusiu a Barcelona i a més dins de les activitats de les Festes de la Mercè d’aquest any.

Destacar la presència de Mercè Saltó, consellera del Districte de Gràcia a l’acte d’entrega dels premis de la competició. A través del següent enllaç podreu veure algunes de les fotos de la competició: https://photos.app.goo.gl/DwzAyfWyvaBb7Lse9

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies