Aquest cap de setmana del 22 i 23 d’octubre comença la competició de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes, tant al Nivell 1 com al Nivell 2.

Dissabte 22 d’octubre es disputa el partit avançat a la primera jornada del Nivell 1 de la Lliga Catalana amb el partit entre el CE Costa Daurada i el Rehagirona Bàsquet Girona a Reus. A partir del 5 de novembre es disputen les altres jornades de la competició on participen també l’UNES FC Barcelona i el CEM L’Hospitalet.

Diumenge 23 d’octubre es disputen tres partits de la primera jornada del Nivell 2 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, amb els partits en el CB Granollers i el CE Costa Daurada B i el Bamesad contra el CB Binissalem-Asnimo, tots dos partits a les 12h i, finalitzarà la jornada, amb el partit entre els Màsters FCEDF contra el Comkedem a les 16h. El partit entre el CB Pardinyes i la Corporació Fisiogestión CB Roser s’ajorna al diumenge 6 de novembre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies