Diumenge 18 de setembre tindrà lloc al Moll de la Marina (Barcelona) la Fira de l’Esport Català, un esdeveniment organitzat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i on la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física estarà present.

Aquest esdeveniment és l’espai clau per divulgar l’activitat de les federacions catalanes. Un dels objectius de la Fira és donar a conèixer diferents disciplines esportives, promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva. A partir de les 10 hores del matí i fins les 20 hores del vespre, els visitants podran accedir de manera gratuita a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d’activitats, exhibicions i tallers de la ma de més de 40 federacions esportives catalanes.

La Federació estarà present durant tota la jornada amb un stand i demostracions d’esports com el bàsquet i el rugbi en cadira de rodes. La Fira de l’Esport Català compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i el suport de l’Ajuntament de Barcelona i La Fosbury.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies