Aquest cap de setmana del 10 i 11 de setembre s’ha disputat el 28è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona) amb la participació de la Selecció Catalana.

Durant la primera fase del Trofeu disputada dissabte, Toulouse va ser el gran dominador de la jornada guanyant els tres partits disputats mentre que Catalunya no va poder guanyar cap. El primer partit el va perdre davant Portugal per 40 a 53, el segon contra Toulouse va finalitzar amb derrota per 61 a 37 i, al darrer partit davant Marsella, derrota per 28 a 78.

Diumenge es va disputar la fase final, el partit per la tercera i quarta posició el van disputar Portugal contra Catalunya, un partit molt emocionant i amb un gran darrer quart per part de la Selecció Catalana que finalment no va poder remontar els dotze punts de diferència del tercer quart, al final victòria de Portugal per 59 a 52. La gran final va ser la repetició de l’edició anterior entre Toulouse i Marsella, una final que es va decidir al segon quart amb un parcial de 21 a 4 favorable a Toulouse, el partit va finalitzar amb un marcador de 67 a 45, revalidant d’aquesta manera el títol de campió del Trofeu Internacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies