La Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes participa aquest cap de setmana del 10 i 11 de setembre al 29è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona).

La Selecció jugarà con la Selecció de Portugal i els equips francesos del Toulouse i Marsella. Aquí pots veure tots els partits de la nostra selecció.

Dissabte 11:15h Catalunya vs Portugal

Dissabte 16:00h Toulouse vs Catalunya

Dissabte 19:30h Catalunya vs Marsella

Diumenge 9:30h 3er i 4art lloc

Diumenge 12:15h Gran Final del Trofeu

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies