La Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes participa aquest cap de setmana del 10 i 11 de setembre al 29è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona).

Aquest Trofeu és una oportunitat única per veure en directe la nostra selecció davant els equips francesos del Toulose i Marsella i la Selecció de Portugal. Els jugadors seleccionats per disputar aquest Trofeu són: David Jofre i Raúl Ortiz del Bàsquet Girona, Biel Llopis i Antonio Burrueco del CEM L’Hospitalet, Alejandro Baca de l’UNES FC Barcelona i Javi Vendrell, Alex Lara, Ramón Bel, Eric Arredondo i Hatim Omary del CE Costa Daurada.

Segons Miquel Romaguera, seleccionador català, “aquest Trofeu és una gran oportunitat per demostrar el potencial de Catalunya davant equips europeus i per què l’afició pugui gaudir en directe dels nostres jugadors”. Completen l’staff tècnic de la Selecció, Laia Planella (ajudant) i Nadia Uribe (fisioterapeuta). Tots els partits de la Selecció es podran veure en directe al Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies