Del 4 a l’11 de setembre s’ha disputat l’Europeu de quad rugbi a la ciutat de Skien (Noruega) amb la presència de la Selecció Espanyola que ha finalitzat en una gran cinquena posició final. Holanda es va proclamar campiona després de guanyar a Israel a la final.

A la primera fase de la competició, Espanya va guanyar a Polònia per 46 a 38, sent la primera victòria en competició oficial de la Selecció i classificant-se en tercera posició del seu grup. Als encreuaments va guanyar a Suècia per 53 a 37 i, al partit per la cinquena i sisena posició, va tornar a guanyar a Polònia per un ajustat 45 a 42.

Dels dotze esportistes convocats per disputar aquest campionat amb la Selecció Espanyola, nou són jugadors catalans: Cristhian Páez, Javier Quiles, Juan Tiján, Marc Subirón i Marta Llauradó del Barcelona Universitari Club i, Oriol Monràs, Pau Navarro, Pau Obregón i Sergi Escobar del Club Rugbi Spartans de Granollers.