El diumenge 25 de setembre tindrà lloc la IX Jornada Inclusiva a la mateixa ubicació de l’edició anterior, al Passeig de Gràcia, en el primer tram, entre Plaça Catalunya i Gran Via de Les Corts Catalanes. La jornada està inclosa dins de les diferents activitats programades de les Festes de la Mercè d’aquest any i tindrà una durada de 4 hores, de 10:00 a 14:00.

Els esports que durem a terme aquest any, són: Bàsquet en cadira, Hoquei en cadira elèctrica, Quad Rugbi, Eslàlom, Boccia, Vòlei i Futbol PC i Amputats. També hi haurà activitats organitzades per Joc Viu i Aprenem Autisme. Les activitats tindran un enfocament inclusiu, per tal que puguin interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport. La jornada està inclosa dins del projecte l’Esport Inclou de l’Ajuntament de Barcelona, organitzada per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la resta de federacions que aglutinen l’esport adaptat. Destacar que en aquesta edició, la primera hora serà sense soroll per als que vulguin assistir en aquestes condicions.

L’objectiu de la jornada és divulgar entre la ciutadania l’esport adaptat i els materials específics que s’utilitzen, així com normalitzar la discapacitat. Aquest esdeveniment promou la pràctica de l’esport entre el col·lectiu amb discapacitat generant una situació d’igualtat de condicions amb la resta de la població. També pretén aportar informació al públic assistent sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat i promoure la pràctica de l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies