Del 2 al 4 de setembre es disputa la 5a edició del Beach Water Polo Costa Brava a la platja de Palamós amb una cifra rècord d’inscrits de 32 equips i on, per primera vegada, hi haurà un partit d’exhibició de waterpolo adaptat.

La competició es disputa en tres camps de 15×10 metres amb porteries i límits inflables, que es situen a pocs metres de la sorra. El partit d’eshibició tindrà lloc el dissabte 3 de setembre per la tarda (17h aproximadament) entre els dos equips de waterpolo adaptat actuals, el CN Barcelona i el CN Terrassa. A més d’equips catalans i nacionals també participen equips de França, Itàlia, REgne Unit, Emirats Àrabs entre d’altres països.

El Beach Water Polo Costa Brava, organitzat per l’acadèmia internacional de Waterpolo BIWPA, va néixer amb l’objectiu de donar visibilitat a aquest esport i ara s’hi suma l’objectiu de donar a conèixer també el projecte de Water Polo Adaptat.

Foto (Marcelo Di Rienzo)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies