Aquest diumenge 28 d’agost a les 12:30h s’ha disputat la Supercopa de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes,la primera competició de la temporada i on l’equip blaugrana s’ha proclamat campió després de guanyar al CE Costa Daurada per un ajustat 66 a 63.

El partit va començar a un gran ritme i amb molta igualtat entre els dos equips que van jugar molt bé ofensivament, el resultat era 18 a 16 favorable al CE Costa Daurada, una diferència de dos punts que es va ampliar fins al cinc punts de marge al descans, 31 a 26. Durant el tercer quart el CE Costa Daurada va ampliar una mica més la diferència (+7 punts, 47 a 40). Amb aquesta diferència començava el darrer quart on, els jugadors dirigits per Òscar Trigo, van jugar molt bé ofensivament i, amb un parcial de 16 a 26, van remontar després d’anar tot el partit per sota en el marcador i guanyar d’aquesta manera el primer títol de la temporada.

La Supercopa de Catalunya ha format part del programa del 36è Torneig de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta on, abans del partit, s’ha portat a terme una activitat de promoció del basquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies