Del 4 a l’11 de setembre es disputa l’Europeu B de quad rugbi a la ciutat de Skien (Noruega) amb la presència de la Selecció Espanyola.

Dels dotze esportistes convocats per disputar aquest campionat destaca la presència de nou jugadors catalans, són: Cristhian Páez, Javier Quiles, Juan Tiján, Marc Subirón i Marta Llauradó del Barcelona Universitari Club i, Oriol Monràs, Pau Navarro, Pau Obregón i Sergi Escobar del Club Rugbi Spartans de Granollers. Completen la convocatoria, Edgar Escolan i Unai Gonzalvo del CD Adapata Zaragoza i Demetrio González del CD CAAD Sevilla Quad Rugby.

El seleccionador de la selecció és Nicolas Coste amb Mariano Hurtado i Carlos González com entrenadors ajudants i, completen el cos tècnic, la fisio Silvia Montero i el mecànic David Benítez.

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies