Del 7 al 15 d’agost s’ha disputat el Mundial d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la ciutat de Nottwill (Suïssa) on la seleció espanyola, dirigida pel català Salvador Pons, ha finalitzat en una gran setena posició.

L’equip espanyol va caure eliminat a la fase de grups. En el seu primer partit va guanyar 8-1 a Austràlia però en els següents davant de Finlàndia (10-5), Alemanya (6-2) i Dinamarca (11-1) va caure derrotat, quedant fora de la lluita per les medalles.

El partit següent d’Espanya va ser contra Itàlia amb l’al·licient de buscar un triomf que li permetés lluitar per la cinquena plaça. Dos goles del combinat transalpí en els dos primers minuts van posar el partit molt complicat per a l’equip espanyol, que a la segona part no va saber contenir els trets llunyans i els rebots propers a la porteria defensada per Mikel Villanueva.

Al partit per la setena i vuitena posición, Espanya es va imposar 8-5 a Bèlgica amb gols dels jugadors catalans de la selección, Arnau Camps, Toni Rodríguez i doblets d’Asier Sánchez, Roger Badía i Jordi Valle.

Espanya va disputar el Mundial amb un equip format per Asier Sánchez Álvarez, Jordi Valle Grau, Arnau Camps Burgos i Roger Badia Calm (Dracs CEA); Toni Rodríguez del Pi (Associació Discapacitats Barberà del Vallès); José Miguel Casado García, Miguel Villanueva i Sara Granada (Club Patín Alcobendas); Gabriel Calvo i Juan Manuel Fernández Nacher (Levante UD Masclets).

El cos tècnic va estar integrat per l’entrenador Salvador Pons, així com Anna Ruiz Romero (team manager), Laura López Collazos (infermera i psicòloga), Eduardo Lotero Jiménez (mecànic) i Esteban Calvo Ballarri (fisioterapeuta).

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies