Aquest dimecres 27 de juliol s’ha portat a terme una reunió entre la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Física i representants del Parlament de Berlín, encapçalats pels presidents de les dues entitats, el Sr. Dennis Buchner, president del Parlament de Berlín i el Sr. Josep Giménez de la FCEDF. La reunió s’ha portat a terme a la sala polivalent de l’edifici de Torre Jussana.

A més del president de la Federació, també han estat presents per part de la FCEDF, el vicepresident primer, Ricardo Moreno, el Gerent, Vicenç Bretó i el responsable d’activitats, Miquel Romaguera. Per part de la delegació alemanya, el president Buchner ha estat acompanyat per 7 diputats i diputades del Parlament de Berlín relacionats amb el tema esport i 4 representants de diferents federacions esportives. Durant la reunió, els representants de la FCEDF han presentat les diferents àrees de treball de la Federació, la realitat actual de l’esport adaptat a Catalunya i els reptes de futur.

La comitiva alemanya està realitzant una visita a Barcelona per conèixer de primera mà l’àmbit de l’esport català. A més de la Federació, la delegació alemanya també s’ha reunit amb altres destacades entitats catalanes com l’UFEC.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies