Aquesta setmana han finalitzat les sessions online d’exercici físic adaptat del Programa Hospisport de la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Fisica que, durant tota aquesta temporada ha portat a terme la tècnica de la Federació i representant a Tarragona de la FCEDF, Alba Millán.

Cada setmana es realitzaven dues sessions online, una d’exercici físic adaptat i una altre dirigida exclusivament a persones en cadira de rodes. Per l’Alba Millán, “L’objectiu com sempre, és incrementar els minuts d’exercici físic a la setmana per tenir una millor percepció de qualitat de vida al dia a dia gràcies a l’exercici.”.

La propera temporada la Federació continuarà apostant per aquest projecte del Programa Hospisport. “El curs vinent hi serem més gent fent exercici físic en línia, i per qui no sap què és això, que miri les sessions penjades al nostre Canal de Youtube del programa Hospiport’’ conclou l’Alba.

Sessions d’exercici físic al Canal de Youtube

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies