Aquest dissabte 16 de juliol s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’Estiu Open de Natació Adaptada a les piscines del Centre Natació Mataró amb la presència d’alguns dels millors nedadors i nedadores catalans del moment. Aquesta competició és la darrera d’aquesta temporada.

En categoria masculina, Toni Ponce (CN Sitges) es va proclamar campió de Catalunya amb 902 punts aconseguits a la prova dels 100m braça SB5, per davant de José Marí Alcaraz (Aquàtic Campanar) amb 799 punts i, a la tercera posició, David Levecq (Aquatic Campanar) amb 759 punts. En categoria femenina gran duel entre les dues millors nedadores catalanes del moment que es va decantar a favor de la nedadora del CN Terrassa, Sarai Gascón per solament un punt de diferència, 818 punts de Sarai (prova dels 100m papallona) per 817 punts (prova dels 50m papallona de Núria Marquès (CN Sant Feliu), en tercera posició va finalitzar l’Emma Feliu (CN Figueres) amb 725 punts.

El gran dominador a la classificació de clubs va ser el Centre Natació Mataró que va guanyar amb un total de 240 punts, per davant del CN Terrassa (98 punts) i el CN Sant Feliu (83 punts). El Campionat va estar organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb la col·laboració de la Federació Esportiva de Paralítics Cerebrals, la Federació Catalana per a Persones amb Discapacitat Fisica i el Centre Natació Mataró. En el següent enllaç podeu accedir a tots els resultats del Campionat.

Foto (FC Cecs)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies