Aquest cap de setmana del 16 i 17 de juliol s’ha disputat la 4ª edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del Complex Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial, amb la històrica victòria de la Selecció Catalana que ha finalitzat aquesta edició del Trofeu invicta davant les Seleccions d’Irlanda, Itàlia i Àustria.

Entre els millors jugadors, designats pels staff tècnics de les seleccions participants, destaca la presència del jugador de la Selecció Catalana Johney Tijan com a millor jugador amb puntuació alta. Tijan, jugador del Barcelona Universitari Club, ha realitzat una gran cap de setmana sent un dels jugadors més destacats de la Selecció Catalana.

Com a millor jugador amb puntuació baixa ha estat escollit el jugador de la selecció Irlandesa John McCarthy i, el jugador austríac Peter Schloffer, designat millor jugador amb puntuació mitja del Trofeu Internacional de quad rugbi.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies