Aquest cap de setmana del 16 i 17 de juliol s’ha disputat la 4ª edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del Complex Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial. La competició, organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, ha comptat amb la presència de tres seleccions europees i Catalunya.

Dissabte es va disputar la primera fase amb partits entre les quatre seleccions participants. Catalunya va finalitzar aquesta jornada invicta després de guanyar amb autoritat el primer partit davant Irlanda per 44 a 20, el segon partit, contra Àustria per 38 a 18 i, finalment, victòria davant Itàlia per 38 a 30, classificant-se, per primera vegada, per la final del Trofeu Internacional.

Diumenge es van jugar els partits finals. Primer es va disputar el partit per la 3ª i 4ª posició entre Itàlia i Irlanda, un partit guanyat per la selecció italiana per 48 a 32. La gran final la van disputar Catalunya i Àustria, un partit molt igualat fins al descans, el resutlat era 22 a 21 a favor de Catalunya. El partit es va decidir al 3er quart amb un parcial 15 a 10 a favor de Catalunya que es va proclamar per primera vegada campiona del Trofeu amb un resultat final de 48 a 39. Al Canal de Youtube de la FCEDF es poden veure tots els partits de la Selecció Catalana i els partits finals de diumenge.

Recull de fotografies del Trofeu Internacional de quad rugbi

  1. 17 juliol, 2022

    Catalunya – Italia 38 a 30. No 48 a 30

    • 18 juliol, 2022

      Gracias Franco!! Ya está modificado 😉

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies