La “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física (FEDDF)” ha fet públic el Decret de la Presidència de la Federació (número 4/2022) mitjançant el qual es procedeix a fer públic el nomenament de les persones que han d’ocupar els càrrecs de coordinadors nacionals de cada especialitat esportiva.

Entre els tretze coordinadors nacionals, destaca la presència de tres catalans, Andrés Gómez Sirat, coordinador d’esports d’hivern i que és l’actual Director del “Centro Nacional de Deportes de Invierno Adaptados”, David Campón Moreno, ex-director tècnic de la FCEDF, com a coordinador de quad rugbi i, Núria Font López, ex-gerent de la FCEDF, coordinadora de l’especialitat de Slalom i única dona com a coordinadora nacional de la FEDDF.

En el següent enllaç es pot accedir al decret de nomenament. Fa unes setmanes, la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” va celebrar eleccions on, Enrique Álvarez va sortir escollit com a nou President. Enrique Álvarez ocupava el càrrec de president interí des del mes de febrer després de la renúncia de l’anterior president, José Alberto Álvarez, per motius personals.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies