Aquest dissabte 9 de juliol s¡ha disputat la primera edició del Torneig de petanca inclusiva “Ciutat de Martorell” a les instal.lacions del Club Petanca 3 Bolas de la mateixa localitat amb un gran èxit de participació.

Tot i aquestes dates ja d’estiu, tripletes de diferents clubs catalans han disputat aquesta primera edició del Trofeu que va guanyar el Club Nova Lloreda, seguit per l’Hospitalet i el Club 3 Bolas, finalment, a la quarta posició, els Amics de Gràcia.

Aquest Trofeu posa punt i final a la temporada de petanca inclusiva, on destaca la victòria del club organitzador d’aquest Trofeu, el Club petanca 3 Bolas, de la 2ª edició de la Lliga Catalana i la victòria del Club Petanca L’Hospitalet a la Copa Catalana disputada durant els darrers Jocs Catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies