El cap de setmana del 10 i 11 de setembre es disputa el 28è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial (C/ Muntades, 37, Barcelona) amb la participació de la Selecció Catalana.

Catalunya competirà en aquesta edició amb la selecció de Portugal i els equips francesos de Marsella i Toulousse que ja van participar en l’edició anterior. Aquest Trofeu és una gran oportunitat per preparar la temporada 2022-23 dels equips participants i veure en acció a la Selecció Catalana. El format de competició serà tots contra tots durant la jornada de dissabte i, diumenge al matí, es disputaran els partits per decidir la classificació final del Trofeu Internacional. Abans de la gran final es farà un concurs/exhibició amb jugadors dels equips participants.

Els partits de Catalunya de dissabte i els partits finals de la jornada de diumenge es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies