Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juliol s’ha disputat el Campionat d’Espanya CaixaBank sots 22 de bàsquet en cadira de rodes al Poliesportiu Vistalegre d’Algete a Madrid amb la participació de les seleccions de la Comunitat de Madrid, Catalunya i Andalusia, el Club Escola Econy GC Accessiblei el BSR Zuzenak.

El format de competició va ser de tots contra tots i Andalusia va resultar campiona després de guanyar tots els partits disputats. Catalunya va disputar tres partits el primer dia de competició, victòria per 38 a 34 al BSR Zuzenak i, derrotes contra el Club Econy Escola Gran Canària Accessible per 44 a 28 i, davant Madrid en un disputat partit, derrota per un punt de diferència, 39 a 38.

Diumenge, Catalunya va perdre amb Andalusia per 47 a 25. Al partit decisiu, Andalusia va guanyar al Club Econy Escola Gran Canària Accessible amb solvència per 38 a 29, proclamant-se campiona. Destacar a nivell individual, els 17.8 punts de mitjana del jugador català Biel Carbó, màxim anotador del Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies