Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juliol s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a la localitat de La Roda (Albacete) amb la participació de València, Madrid i Catalunya que ha revalidat el títol de campiona.

Catalunya ha dominat clarament el Campionat guanyant els quatre partits disputats amb un total de 39 gols a favor i solament vuit en contra. Catalunya va guanyar per 6 a 2 a València, 10 a 1 contra Madrid i, a la segona jornada de competició, de nou victòries davant València per 14 a 1 i per 9 a 4 davant Madrid.

Els jugadors que han participat representant Catalunya han estat: Arnau Camps, Jordi Valle, Roger Badia, Gerard Aroca, Cristian Jimenez, Asier Sanchez, Ivan Aranda i Toni Rodríguez. L’equip tècnic estava format per Carles Castelló, seleccionador i Anna Ruiz com a segona entrenadora.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies