Aquest cap de setmana del 2 i 3 de juliol s’ha disputat el Campionat d’Espanya de clubs de natació a les instal.lacions de les “Piscinas Municipales del Parque del Oeste” de la ciutat d’Oviedo amb un gran domini del club català.

El Centre Natació Mataró ha guanyat el Campionat amb autoritat, aconseguint un total de 488 punts, per davant del CD Aquatic amb 310 punts i el CE Aquarium Alacant amb 232. El club català era el gran favorit per guanyar el campionat, destacar els bons resultats en les proves de relleus durant les dues jornades de la competició i les victòries de nedadors i nedadores destacats del club com Ariel Schrenck, Jacobo Garrido i Berta García.

A més de la victòria per clubs, destacar també el nou rècord d’Espanya del nedador del CN Mataró, Dani Ferrer, a la prova dels 50m lliures amb un temps de 45.86.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies