Del 20 al 24 de juliol es portarà a terme una concentració de la Selecció Espanyola masculina sots 23 de bàsquet en cadira de rodes a les instal.lacions del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Entre la llista de catorze esportistes convocats destaca la presència de dos jugadors catalans, Òscar Onrubia que, actualment juga a l’Amiab Albacete i Biel Carbó, exjugador de l’UNES FC Barcelona i que recentment ha anunciat el seu fixatge per l’UCAMM Murcia per la propera temporada. Miguel Vaquero és el seleccionador sots 23 que dirigirà la concentració.

L’objectiu principal d’aquesta concentració és la preparació de la participació de la Selecció al Mundial de bàsquet en cadira de rodes masculí sots 23 que es disputa a Phuket (Tailàndia) del 8 al 16 de setembre.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies