Diumenge 12 de juny es disputa, dins de les competicions dels Jocs Catalans de l’esport adaptat, la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes al Pavelló Municipal el Tub de Granollers amb la participació dels tres equips catalans.

La competició és un triangular entre els tres equips participants. Començarà a les 10h del matí amb el partit entre l’ADB Barberà i el Comkedem, el perdedor d’aquest primer partit jugarà a les 12:30h contra el DRACS CEA. El darrer partit de la Copa Catalana el disputen els DRACS CEA i el guanyador del primer partit. Durant la competició de la Copa Catalana hi haurà una exhibició de Ball Esportiu a càrrec del Club de Ball Esportiu Fipball de Sant Boi de Llobregat.

Els dos primers partits de la Copa Catalana es podran seguir en directe al nostre Canal de Youtube.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies