Dissabte 11 de juny, dins de les competicions dels Jocs Catalans, es disputa la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Municipal El Congost de Granollers, que finalment comptarà amb la participació de quatre equips catalans que lluitaran per guanyar aquesta competició.

Després del sorteig realitzat a la seu de la Federació el dimarts 31 de maig a les 12h i que podeu tornar a veure al nostre Instagram, han quedats definits els emparellaments de les semifinals de la competició. El primer partit serà entre el BCR CEM L’Hospitalet Afaniad Vinarós i L’UNES FC Barcelona a les 10h. La segona semifinal, a les 12:30h, serà entre el Rehagirona Bàsquet Girona i el Pisos.com CB Granollers. El partit per la tercera i quarta posició es disputarà a les 17h i la Gran Final serà a les 18:45h. El guanyador de la Copa Catalana serà un dels equips que disputaran, a finals del mes d’agost, la Supercopa de Catalunya.

El mateix dissabte al matí, entre els dos partits de semifinals hi haurà una exhibició de volei terra. Tots els partits de la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

PARTITS DE LA COPA CATALANA

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies