El cap de setmana de l’11 i 12 de juny la FCEDF organitza els XIV Jocs Catalans de l’esport adaptat a Granollers amb la celebració de diferents competicions esportives, entre elles la quarta jornada de la Lliga Catalana de natació i una exhibició de waterpolo adaptat.

Les instal.lacions de la Piscina Municipal de Granollers (Carrer del Camp de les Moreres 25) serà la seu d’aquesta darrera jornada de la Lliga Catalana – Trofeu Jocs Catalans el dissabte 11 de juny per la tarda. Aquesta jornada no podrà comptar amb la presència dels millors nedadors i nedadores catalans ja que en les mateixes dates estan convocats per disputar el Campionat del Món de natació paralímpica a Portugal.

A més de la darrera jornada de la Lliga Catalana també tindrà lloc, per primera vegada en uns Jocs Catalans, una exhibició de waterpolo adaptat a la piscina exterior Municipal de Granollers el mateix dissabte a les 18:45,

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies