Aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig s’ha disputat la segona jornada de la “Liga Nacional” de boccia de la modalitat BC4 (discapacitats físics) a Madrid amb un gran domini dels esportistes catalans.

A la modalitat individual, la final la van disputar dos esportistes catalans, Ramón Prat va guanyar a Vasile Agache per un ajustat 6 a 5, proclamant-se campió d’aquesta jornada de la Lliga. Per la seva banda, Àlex Trullas va finalitzar en sisena posició final. Per parelles, Ramón Prat i Sara Aller (Deporte Adaptado León) van finalitzar en segona posició.

La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física va guanyar la classificació per entitats amb una puntuació total de 59,8 punts, seguida per FEKOOR (42 punts) i Deporte Adaptado León amb 20,5 punts.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies