Aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de quad-rugbi a la localitat madrilenya de Getafe i on Catalunya ha revalidat el títol de campiona després de guanyar tots els partits disputats.

Les sis Seleccions participants es van dividir en dos Grups. Catalunya, dins del Grup A, va guanyar amb autoritat el primer partit davant País Basc per 49 a 10 i, el segon partit, contra Madrid també va guanyar per un marcador similar (46 – 9) classificant-se d’aquesta manera per la final de diumenge.

Andalusia va ser el rival de Cataluya a la gran final, un partit on els catalans, després d’un primer quart igualat (11 a 6) van sentenciar la final al segon quart, ja que van arribar al descans amb un marcador favorable de 28 a 8. Durant la segona part, la diferència al marcador va anar augmentant fins arribar al 51 a 19 final. València va finalitzar en tercera posició després de guanyar, en un partit molt igualat, a Madrid per 44 a 37.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies