Aquest cap de setmana del 28 i 29 de maig es disputa el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de quad-rugbi a la localitat madrilenya de Getafe amb la participació de sis CCAA i on Catalunya surt com a gran favorita per revalidar el títol guanyat la darrera edició.

Els jugadors i jugadores seleccionats per disputar el Campionat d’Espanya són: Dario Salcedo, Pau Navarro, Pau Obregón, Sergi Escobar, Ilian Rodrigo, Marta Llauradó, Juan Tiján i Marc Subirón. El seleccionador és Adrián García i estarà acompanyat per Juan Carlos Fernández, segon entrenador, Jordi Sánchez (preparador físic) i Roger Taulats (mecànic).

Catalunya està ubicada dins del Grup A de competició amb el País Vasc i la Comunitat de Madrid, els partits de Grup es disputen dissabte i, el guanyador, jugarà la final contra el primer classificat de l’altre Grup diumenge a les 12h.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies