El cap de setmana de l’11 i 12 de juny es celebren els XIV Jocs Catalans de l’esport adaptat a Granollers on, durant tot el cap de setmana, tindran lloc competicions de diferents esports i activitats de l’esport adaptat i que, en aquesta edició, compta amb Offcarr com un dels patrocinadors.

Offcarr és un fabricant de cadires de rodes que es neix al 1982 a Villa del Conte, en la província de Pàdua (Itàlia). Totes les cadires estan dissenyades i fabricades totalment per els seus usuaris, d’aquesta manera, es poden adaptar i personalitzar qualsevol tipus de cadira. Offcarr disposa d’una gama amplia de productes tant de cadires ultra-lleugeres d’alta gama, com cadires esportives (rugbi, bàsquet, pàdel, tennis, atletisme, ball, tennis taula, bàdminton, esgrima, etc.) totes elles es poden ajustar a qualsevol necessitat o patologia.

Per Danilo Volpato, Director gerent de offcarr, “hem volgut col·laborar amb aquest gran esdeveniment per poder donar a conèixer els nostres productes i també per poder seguir aprenent dels usuaris i usuàries i així poder millorar tots els nostres productes. Gràcies a la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física per fer que això sigui possible.”

Pàgina web Offcarr

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies