Aquest dissabte 21 de maig s’ha disputat la quarta i darrera jornada d’aquesta edició de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club de petanca Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat.

Aquesta edició de la Lliga Catalana ha comptat amb un total de quatre jornades on han participat tripletes formades per esportistes amb i sense discapacitat. El Club Petanca 3 bolas ha guanyat la Lliga Catalana amb un total de 27 punts, per davant de quatre tripletes que han empatat a 24 punts i on, la diferència de punts a favor i en contra, ha estat decisiva per determinar la segona i tercera posició final. En segona posició ha finalitzat el Club Petanca Sants, amb una diferència de punts de 64 per davant del Club Petanca Hospitalet amb una diferència de punts de 45. La tripleta B de Nova Lloreda i la Tripleta A han finalitzat en quarta i cinquena posició final. En el següent enllaç es pot accedir a la classificació final de tots els clubs participants.

La propera competició de petanca inclusiva tindrà lloc el cap de setmana de l’11 i 12 de juny amb motiu de la XIV edició dels Jocs Catalans a Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies