Aquest diumenge 22 de maig s’ha disputat el darrer partit d’aquesta edició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2. Solament falta per disputar un partit ajornat de Nivell 1 per finalitzar aquesta temporada de les Lligues Catalanes.

El CE Costa Daurada va guanyar davant Bamesad (16 – 61) el partit ajornat de la cinquena jornada de competició, finalitzant d’aquesta manera amb vuit victòries i un total de 16 punts per davant de Comkedem (13 punts) i, Pisoscom CB Granollers amb 11 punts. Dissalud Pardinyes i Bamesad tanquen la classificació amb 10 punts.

Diumenge 29 es disputa el darrer partit de la Lliga Catalana Nivell 1 entre el Pisos.com CB Granollers i el Bàsquet Girona, un partit que decidirà el segon classificat. CE Costa Daurada ja és el campió després de guanyar els quatre partits disputats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies